Fotoreport z Transmission after Studia 54 by Kviki

Novinky > Fotoreport z Transmission after Studia 54 by Kviki

Ať si říká kdo chce co chce, Transmission after ve Studiu54 do 20 hod byla ve velkém stylu!

Děkujeme všem, kteří dorazili na oficiální Transmission after do Studia 54 a tančili až do nedělního večera!

 

Uplynulou neděli jsme byli svědky dalšího nabitého afteru, jehož poslední song končil až úderem 20. hodiny. Na programu byla oficiální afterparty po halovce Transmission, která se vyvedla na jedničku!

Děkujeme všem vystupujícím, kteří se na této afterparty představili. Enrico, Eagle, Faith, Marty Fish a Slovak všechny tancechtivé clubbery opravdu nešetřili a o odpoledním a večerním afterhours back2back setu již zmiňovaného Marty Fishe a Slovaka ani nemluvě.

Velké díky patří ale především vám! Vytvořili jste fantastickou atmosféru, kterou je Studio známé a na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat.

V neposlední řadě bychom touto cestou rádi poděkovali také celém teamu Studia 54, který se na této afterparty s velkým A podílel.

Již teď bychom vás rádi pozvali na nejdelší silvestrovskou jízdu ve Studiu 54, na které vystoupí housový mág Loutka společně s šestnácti rezidenty tohoto klubu.

Kompletní informace o našich aktivitách včetně aktuálních fotoreportů, videí a pozvánek na akce naleznete na našem domovském webu www.studio54.cz nebo facebookovské fan pagi http://www.facebook.com/pages/Studio-54/98626042436