Legendární Christmas party 25.12.2011

Novinky > Legendární Christmas party 25.12.2011

Je to neuvěřitelné, ale legendární Christmas party letos proběhne už podvanácté! 25. prosince se na tradičním místě na Výstavišti ABC v Pardubicích můžete těšit na dva taneční floory, bary za skvělé ceny, ochutnávky alko i naealko nápojů a jedinečnou atmosféru, která tuto akci provází. Headlinerem letošního dílu je oblíbený techno matador Marco Bailey.

Po loňském úspěšném ročníku, kterému kralovali Space djz, se legendární “Christmaska” opět hlásí o slovo. Do pardubického L-klubu se po třech letech vrací oblíbenec českých technařů Marco Bailey. Marco u nás vystoupil poměrně nedávno na jedné kontroverzní podzimní party, z které neodjížděl zrovna nadšený. V Pardubicích si ale určitě spraví chuť jak Marco, tak i jeho fandové. Perfektní organizace a kvalitní technické zázemí jsou pro promotéra akce s 12letou tradicí samozřejmostí. Navíc na ročník 2008 Bailey vzpomíná jako na “kurev... dobrou akci” a na ten letošní se proto sakra těší!

Frajera Marca na hlavní stage doprovodí dvě sličné dámy českého dingu Lucca a Laydee Jane. Své zastoupení zde najde i našláplá česko-slovenská “techno škola” alias Toky, Kaisersoze, Džejár & Roger Venzent a J.C. Denton. Druhý floor budou mít na starosti djs ze Studia 54.

Kromě nabitého hudebního programu se opět můžete těšit na soutěže o zajímavé dárečky od partnerů akce a především pak na naše krásné hostesky, které vám od samého začátku party (20:00) nábídnou panáka prémiové vodky Helsinki Raspberry. Chybět nebudou ani příjemné bary se sortimentem za skvělé ceny – příkladem budiž drink večera za pár kaček - premiová vodka Helsinki za pouhých 30 Kč a Redbull za 50 Kč!

Oslavte vánočky na party, kterou od roku 2000 navštívilo více než 20 000 lidí, příznivců elektronické hudby a především pořádný kalby!

http://mp3.sety.cz/beda-enrico-live-studio-54-mp3.html