Enrico vystoupí společně se švýcarským Dj Antoinem na party "Welcome to Prague" v pátek 15.6. v pražském Sasazu!

Novinky > Enrico vystoupí společně se švýcarským Dj Antoinem na party "Welcome to Prague" v pátek 15.6. v pražském Sasazu!

Přesně v polovině června 15.6. zavítá do pražského Sasazu švýcarská producentská a djská ikona Antoine, vedle kterého se na eventu představí i domácí  Michal Poliak a Enrico. Pojďme zazoomovat na headlinera akce!

 

Dj Antoine je momentálně nejžádanějším švýcarským djem a producentem. Ve svých 35-ti letech má na svém kontě řadu prestižních oceněních z nejrůznějších hudebních anket a soutěží, 1,5 milionu prodaných alb a jeho um oceňují party people po celém světě.

Antoina pohltila taneční hudba již v jeho 20-ti letech, kdy si otevřel svůj vlastní klub House Caffe, který se stal rázem kultovním místem pro nespočet švýcarských clubberů. V roce 1998 vydává své první album Houseworks 1, díky kterému vyhrává svou první zlatou

sošku, která mu okamžitě nastartovala jeho producentskou a djskou kariéru.

 

Do dnešní doby vydal neuvěřitelných 51 cd, která obrazila zeměkouli a těší se velkému úspěchu. O roku 2003 můžete dje Antoina pravidelně slýchávat v jeho týdenní radio show, kde se můžete dozvědět veškeré novinky o tomto umělci.

V roce 2006 se Antoine dostává do popředí na mezinárodní scénu prostřednictvím alba Live in Moscow a singlu This Time.  Vystupuje v prestižních klubech v New Yorku, Chicagu, Miami, Montrealu, Moskvě, Dubai, Bankoku, Oslu, Vídni nebo Kahiře.

Hudba se zkrátka stává součástí jeho života. Výpis jeho ocenění by zabral několik desítek řádků a proto se zaměřme na jeho nedávnou produkci a úspěchy, které měl bezesporu ve spolupráci s popovými esy typu P. Diddy, Pitbull, Timati, Bob Sinclair nebo Snoop Dogg.

Jeho hitovka Welcome to St. Tropez, která vznikla  právě s Timatim a Kalennou Harper, se stala doslova zabijákem tanečních parketů.

 

Co dodat? Snad jen doražte 15.6. do pražského Sasazu a užijte si jedinečnou jízdu tohoto basilejského rodáka!

Kompletní informace o dj Antoine naleznete na http://www.djantoine.ch

Více informací o eventu samotném najdete na www.sasazu.com a https://www.facebook.com/events/427700870578691/