Festival Svojšice 2012: kouzelná atmosféra uprostřed přírody!

Novinky > Festival Svojšice 2012: kouzelná atmosféra uprostřed přírody!

Tento čtvrtek byl prvním letním dnem.Nadešel čas na pravou venkovní festivalovou pařbu se vším všudy, kterou nabídne taneční událost letošního léta. V čele s velikány Väthem Digweedem Voornem či Beyerem již za několik dní!



Čerstvý vzduch a kouzelná atmosféra přírodního svojšického areálu navíc zaručí kalbu bez vedra, nepříjemných tlačenic a pocení. Není náhoda, že festival Svojšice zahrnul do svého nabitého rozvrhu i Sven Väth. Po představení místa konání legendární akce s potvrzením účasti de facto neváhal. Sám „papa“ totiž atmosféru venkovních open airů doslova miluje – mezi jeho oblíbené a celosvětově proslulé akce patří Love Family Park či akce labelu Cocoon Green and Blue, které se odehrávají v obdobném prostředí jako Svojšice.



I když jsou Svojšice pravým venkovním open air festivalem, organizátoři všem návštěvníkům v případě nepříznivého počasí zaručují dostatek krytých prostor, kde si budou všichni moci užít party v suchu a pohodlí od začátku až do konce. Zastřešené stages, velká techno hall a několik stanů nabídnou prostory k paření pro několik tisíc lidí.


Léto je tady a s ním i legendární Svojšice s největším line upem ve své historii. Vstupenky v předprodeji zakoupíte za 799 Kč. Předprodej končí v pátek 28. 6. v 15.00 hodin.