Studio 54 Night přiváží rezidenta klubu Amnesia Ibiza Mar-T již tuto sobotu do pražské Meccy!

Novinky > Studio 54 Night přiváží rezidenta klubu Amnesia Ibiza Mar-T již tuto sobotu do pražské Meccy!

Rezident klubu Amnesia Ibiza Mar-T, Tommy Rogers, Enrico a Ronny na Studio 54 Night tuto sobotu v pražském klubu Mecca! A bude to ve velkém stylu!

Již tuto sobotu se v pražské Mecce představí rezident Amnesia Ibiza Mar-T, který se zároveň může pyšnit oceněním best Ibiza dj pro rok 2011. Tento charismatický dj a producent se během své kariéry představil po boku takových es jako je například Sven Vath nebo Marco Carola a jsme velice rádi, že tuto sobotu předvede svůj um českým party people.

Kromě headlinera si zaručeně užijete také sety Tommyho Rogerse, Enrica a Ronnyho, kteří se v minulosti již mnohokrát představili za hranicemi naší země.

Rádi bychom vás informovali, že lístky za předprodejní ceny jsou stále k dostání na vrchním non-stop baru s hernou přímo v klubu Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1).

- Standartní vstup za 150,- kč /na místě 200,-kč

- Vip vstupenky za 390,- kč/na místě 490,-kč

- All inclusive vstup s pitím zdarma v ceně za 1.800,-

V případě vašeho zájmu si vstupenky můžete také zakoupit prostřednictvím poslání zprávy na profil Adam Stříteský Tommy Rogers, jaký lístek a počet lístků, které chcete zablokovat a lístky budou nachystané u vstupu v Mecce v sobotu 22.9., kde je uhradíte. Více info na info@djtommyrogers.com

Set Mar-T

Poslechněte si záznam vystoupení headlinera sobotní Studio 54 night z klubu Amnesia Ibiza a party Music On.

http://soundcloud.com/mar-t/mar-t-music-on-amnesia-ibiza

 

Kompletní informace o sobotním eventu naleznete na www.studio54.cz a facebook.com/studio54.cz