Rezident Studia 54 Enrico vystoupí 27.9. s australským duem Nervo v pražské Mecce!

Novinky > Rezident Studia 54 Enrico vystoupí 27.9. s australským duem Nervo v pražské Mecce!

27.9. se pražská Mecca otřese v základech! Kromě australských headlinerek Nervo se můžete těšit na vystoupení rezidenta Studia 54 - dje Enrica!

Ve čtvrtek 27.9. se v pražském klubu Mecca uskuteční opravdu nevšední event s názvem Euphoria night, na němž se představí svůdná dvojce australských umělkyň - Nervo. Tyto překrásné djky a producentky se zapsaly do pamětí party people po celém světě nejen svou osobitou produkcí, ale především extravagantním výstupem za mixem, který měli šanci shlédnout například návštěvníci jednoho z nejlepších festivalů planety - Tomorrow land!

Kromě headlinerů se na tomto eventu představí také rezident Studia 54 - Enrico, jehož set z letošního festivalu Mácháč sklízí jen a jen pozitivní ohlasy a tak není divu, že byl vybrán právě jako support na Euphoria Night. Enrico v současnosti nelení ani ve studiu při práci na svých nových počinech, tudíž můžete v rámci jeho setu čekat i tracky z jeho vlastní dílny, které do konceptu této party vhodně zapadnou!

Co dodat? Snad jen doražte ve čtvrtek 27.9. do "nové Meccy" a skvěle se bavte! Navíc je v pátek státní svátek, tudíž budete mít dost času na nabrání sil!

Kompletní informace o dji Enricovi naleznete na www.djenrico.cz! Více informací o eventu samotném pak na www.mecca.cz a o oficiální afterparty na www.studio54.cz