Radost FX & Touster Production pres. Space s Oliverem Kleinem již tento pátek Žižkovské věži a oficiální afterparty ve Studiu 54!

Novinky > Radost FX & Touster Production pres. Space s Oliverem Kleinem již tento pátek Žižkovské věži a oficiální afterparty ve Studiu 54!

Exkluzivní prostředí s unikátním výhledem na Žižkovské věži, limitovaná kapacita 250 osob, speciální host – německý producent Oliver Klein, domácí stálice Orbith, Enrico, Subgate, Marty Fish, Wilda, Ravic, Schwing, Tokátko a spousta dalších – to je event Touster Production pres Space, který si rozhodně nenechte ujít!

Touster Production vám přináší opravdu exkluzivní večírek, na který jen tak nezapomenete! 26.4. 2013 se rozduní horní observatoř pražské Žižkovské věže, kde odstartuje nevšední vesmírný event SPACE s limitovanou kapacitou návštěvníků!

Video Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=1sa4dQ-IrPQ

Headlinerem vesmírného tripu bude speciální host ze sousedního Německa – mistr Oliver Klein, který po dlouhé době zavítá do České republiky a určitě bude o co stát!

Mimo tohoto zahraničního hosta se můžete těšit na domácí sestavu v čele s Orbithem, rezidentem Studia 54 - Enricem, Subgatem, Wildou, Marty Fishem, Schwingem, Ravicem, Tokátkem, Taadou a Nkypem, který se postará o closing set této vesmírné cesty.

Kromě nabitého hudebního programu na opravdu nevšedním a exkluzivním místě se můžete těšit na kosmické drinky od společnosti OBLACA, Chill zónu, jedinečný výhled, videoprojekce, dekorace a především skvělou zábavu až do pozdního rána!
Partnery akce jsou fotbalový klub Marilla Příbram a firma Smoking.

Oficiální afterparty proběhne v pražském Studiu 54 – Hybernská 38, Praha 1 a těšit se můžete na sety od rezidentů – Bédu, Faitha, Kiffliho a další.

Kompletní informace naleznete na
www.tousterproduction.cz a www.towerpark.cz