Enrico se představí příští sobotu 11.5. po boku talentovaného producenta a mistra mash-upů - Dannica v českolipském Luxoru!

Novinky > Enrico se představí příští sobotu 11.5. po boku talentovaného producenta a mistra mash-upů - Dannica v českolipském Luxoru!

Českolipský Luxor se může těšit. Na sever Čech zavítá v sobotu 11.5. 2013 jeden z největších talentů taneční muziky - DANNIC. Daan Romers pochází z nizozemské Bredy, která je rodným městem Tiësta, Funkermana nebo Hardwella. Kariéra talentovaného producenta a mistra mash-upů odstartovala v roce 2009, kdy Dannic zvítězil v contestu Dancetour a dostal příležitost si zahrát před desetitisícovým publikem.

Dannicova kariéra nabrala na obrátkách s první sólovou skladbou. Na track "Doster" přicházely pozitivní ohlasy ze všech stran a také od největších hvězd taneční muziky. Mezi ně patřil například Nicky Romero, Hardwell nebo dvojice Nari & Milani. Velké cti se Dannicovi dostalo, když se z jeho tracku stala oficiální hymna nizozemského Riverside festivalu. Daan se později vytasil s další skladbou "Pipeline", kterou velmi podporoval i samotný Tiësto. Nizozemský talent nejdříve spolupracoval se společnostmi CR2 a Black Hole Recordings, než zaujal větší společnosti. Mezi ty můžeme zařadit Ultra nebo Armada Music.

V loňském roce vydal Dannic několik skladeb. "Doster" a "Pipeline" doplnilo "Tombo" nebo skladba "Kontiki", která vyšla ve spolupráci s Hardwellem. Právě s Hardwellem spojil Dannic svou budoucnost. Vrcholem loňského roku byla kanadská tour, na kterou oba dva vyjeli společně s Dyrem. Našlapané trio zavítalo se svým autobusem do dvanácti kanadských měst a připravilo kvalitní show, která měla pozitivní ohlasy.

Dannic se v ČR objeví po necelých dvou měsících. Patnáctého března se totiž představil v pražském klubu SaSaZu a holešovickým klubem zněly největší taneční pecky Dannicova repertoáru i největších es taneční hudby. V Luxoru se o podobnou show pokusí společně s dvojicí předních českých djs - Enricem a Pietrosem.

Pietros se stal pravidelným návštěvníkem českolipského klubu a zjevně si ho oblíbil, o čemž svědčí i jeho nedávná narozeninová párty v Luxoru. Rodák ze Stráže pod Ralskem patří k rezidentům Studia 54 podobně jako Enrico. Ten se nedávno vrátil z kolumbijské mise. V jihoamerické Cartageně se představil v klubu stejného jména, které nese také jeho domovský podnik - Studio 54. Kolumbie byla další exotickou destinací po Thajsku, Vietnamu, Panamě nebo Kostarice.

www.djdannic.com
www.twitter.com/dannicdj
www.facebook.com/djdannic

www.djenrico.cz
www.djpietros.cz

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VSTUPNÉ
• 200,- předprodej TICKETSTREAM
• 250,- vstup na místě
• 1000,- V.I.P. all inclusive

Vstupenky v síti TICKETSTREAM včetně cestovních kanceláří ČEDOK, FIRO-tour a knihkupectví KANZELSBERGER, www.ticketstream.cz nebo www.ts1.cz, e-mail: info@ticketstream.cz. Na tuto akci můžete zakoupit E-TICKET, který si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova!

http://www.ticketstream.cz/pls/czech/dls.dls_by_event_tr?event_id=100397&code=TICKET&language=2