Holandská hvězda Dyro, Enrico, Mecannici, Richar Reynolds a další 7.6. v pražském klubu Mecca na eventu Meccastar!

Novinky > Holandská hvězda Dyro, Enrico, Mecannici, Richar Reynolds a další 7.6. v pražském klubu Mecca na eventu Meccastar!

✖ I v červnu o sobě dává holešovický klub Mecca vědět dalšímí zahraničními jmény, které České publikum s nadšením očekává. Prvním velkým červnovým jménem bude holandská hvězda – DYRO. Ten ve světě Progressive house music stoupá stale výše. Jeho kariéra se naplno rozjela koncem roku 2011, kdy vydal svůj první singl u Revealed Recordings, což je label samotného Hardwella. Tento rodák z Bredy dokonce o DYROvi mluvil jako o nejnadanějším producentovi budoucích let.

✖ Svou slávu si DYRO vydobyl tracky “RAID”, “METAPHOR”či “PARADOX”. Neměli bychom ani opomínat jeho tvorbu v oblasti remixu. Vydařený remix na track “IRON” od Nickyho Romera a Calvina Harrise, z roku 2012, se dlouhou dobu držel na předních příčkách všech prestižních hitparád. Další povedené remixy, které tento holandský mladík udělal, byly například pro R3HAB,KATY PERRY, nebo DADA LIFE.


✖ DYRO se objeví na pravidelné páteční noc iklubu Mecca – MeccaStar. Z hvězdných výšin na vás budou zářit nejen přední světové, ale i tuzemské hvězdy současné taneční scény. Jedinečný hudební zážitek si vychutnáte prostřednictvím křišťálově čistého zvuku Funktion 1.

► Pátek 7.6. v klubu Mecca
► Křišťálově čistý zvuk Funktion 1
► Sexy gogo tanečnice
► VIP Lounge
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Vstupné:
• 250 Kč - Regular - předprodej
• 550 Kč - V.I.P - přeprodej
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DJ Line UP:
DYRO
Meccanicii
Enrico
Richard Reynolds
Mike Morphine
Pekos
Marinos Caswell

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Oficiální afterparty proběhne v klubu Studio 54 - Hybernská 38, Praha 1