Enrico tento týden vystoupí hned na třech zajímavých eventech, kterými je oficiální after po halovce Magnetic ve Studiu 54, warm up k festivalu Mácháč v Kyjově a warm up k Unique House festivalu v Mladé Boleslavi!

Novinky > Enrico tento týden vystoupí hned na třech zajímavých eventech, kterými je oficiální after po halovce Magnetic ve Studiu 54, warm up k festivalu Mácháč v Kyjově a warm up k Unique House festivalu v Mladé Boleslavi!

Enrico má před sebou opravdu nabitý týden v rámci kterého se představí hned na třech zajímavých eventech po celé ČR. Prvním z nich je oficiální afterparty po halovce Magnetic, která proběhne v jeho domovském klubu Studio 54. Kromě něj se za mixem představí známé duo BonTrip, Sweder a highlander Rio.

V pátek 9.5. vyráží se svým recordbagem do kyjovského klubu 596, kde se představí v rámci klubové tour festivalu Mácháč – Mácháč club Tour. Kromě Enrica vystoupí například Michael Burian, Kenneth Spice nebo Peet Crue.

Sobotní noc bude patřit warm upu k festivalu Unique House, který se uskuteční v klubu Forum v Mladé Boleslavi. Enrico zde roztančí party people společně s djane Luccií, Markus Delariccou, Johny Casem a Wizardem.

Pokud chcete být více informováni o enricových aktiviách, navštivte jeho web www.djenrico.com