Novinky

Bílý Kámen warm up Mácháč by Studio54-foto Monty

A je to tu ! První Studio54 víkend na Kameni se povedl a stál za to! Narvaný klub až po strop,holky k pohledání a alkohol tekl proudem.Vše tak jak se na Studio54 patří :))) djs: Enrico,Ronny,Gonzalez,Pietros a Subgate ukázali co umí a proto považujeme letní prázdninovou sezónu... zobrazit celou novinku »


Mácháč Festival Warm up tento pátek na Bílém Kameni!

Enrico, Ronny, Pietros, Subgate a Ghonzales rozduní tento pátek Bílý Kámen na Máchově Jezeře na oficiálním warm upu k festivalu Mácháč! Léto je tady a s ním i sezóna na české Ibize – Máchově jezeře, která před nedávnem rozjela další sérii nabitých mejdanů. Jedním... zobrazit celou novinku »


MeccaStar - Marcel Woods, Enrico, Meccanicci - foto by Kuba "ehm" Vrcháč

V pražském klubu Mecca club Prague - official proběhla 28/6/2013 párty s názvem Mecca Star na které vystoupil Marcel Woods, Enrico, Meccanicci, Richar Reynolds a Mike Morphine - koukni na tento minireport. zobrazit celou novinku »


Kam vyrazit na Enrica poslední červnový týden!

Creative on the Boat, MECCA Star with Marcel Woods a Mácháč festival warm up RETRO music hall– to je plán vystoupení dje Enrica na tento týden! Ve čtvrtek 27.6. vystoupí na exkluzivním eventu konajícím se přímo na řece Vltavě na lodi Bastei – Creative on the Boat, kde... zobrazit celou novinku »


Enrico roztančí již příští pátek Finlandia Dance Zone na festivalu Svojšice 2013! Mrkněte se na oficiální trailer k festivalu a časový line-up pódia, na kterém se Enrico představí!

Již příští pátek se otevřou brány svojšického amfiteátru a odstartuje 13. ročník stejnojmenného festivalu. Na pódiu Finlandia dance zone se představí i dj Enrico, který svým osobitým soundem bude bavit všechny návštěvníky tohoto pódia. Podívejte se na oficiální... zobrazit celou novinku »


Enrico, Ronny, Richard Reynolds a další tento pátek na Unique House Music festival v Mladé Boleslavi!

Nadcházející pátek 14.6. zavítá Enrico a jeho kolega Ronny do Mladé Boleslavi, kde se tamním klubu Forum uskuteční event s názvem Unique House Music festival, který bude v rytmu Housu a Progressivu. Kromě již zmiňovaných rezidentů Studia 54 se za mixem objeví i... zobrazit celou novinku »


Oficiální Mecca Star afterparty v sobotu a Trancefusion after v neděli,to je program Studia 54 na tento víkend!

Enrico, Ronny, Bon Finix, Carl Lope, Faith, Eagle, P-jay, výherci dj contestu a další vystoupí o tomto víkendu ve Studiu 54! Nadcházející víkend máte opravdu celou řadu možností, kam vyrazit na vymazlený večírek. V pátek doporučujeme navštívit pražský klub Mecca, kde... zobrazit celou novinku »


Video - UMEK @ Mecca Prague 12.4.2013

Meccastar party with UMEK, Enrico, Meccanicii, Wilda, Džejár and Subgate. zobrazit celou novinku »


Cinda open air už za pár dní a DJ Enrico bude na hlavním pódiu s Bédou v projektu Techhousexpres v čase od 17 do 18.00 Jediný festival v centru Prahy o takové muzice!

Dj Enrico se společně s Bédou představí v sobotu 8.6. ve společném back2back setu na jediném festivalu zaměřeném na elektronickou hudbu v Praze, kterým je Cinda Open Air. Jejich společný playtime je 17:00 - 18:00 hod! A bude se na co těšit! zobrazit celou novinku »