Novinky

Enrico o víkendu opět vyráží v rámci Mácháč club tour do Jízdárny v Boskovicích a do klubu Dance Hall Opolany!

Enrico má během tohoto léta opravdu nabitý party kalendář a se svým recordbagem obráží kluby po celé České republice společně s Mácháč club Tour. Nejinak tomu bude i o víkendu nadcházejícím. V pátek se vydává do klubu Jízdárna v Boskovicích, kde vystoupí... zobrazit celou novinku »


Enrico má před sebou další nabitý víkend ve znamení Mácháč Club Tour 2014 v rámci kterého se představí na Mácháči a v brněnském klubu Sono!

Enrico vyráží tento víkend se svým recordbagem opět na cesty. První zastávkou bude páteční event Mácháč club Tour  Open Air, který proběhne v prostorách Bílého Kamene v Doksech. Kromě Enrica se na tomto večírku, který se bude odehrávat ve stanu u Bílého Kamene a... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night v čele s Enricem rozduní tento pátek českou Ibizu Máchovo Jezero!

Enrico, Pietros, Ronny, Kifli a Yan Dark zavítají o tomto víkendu na Bílý Kámen, kde proběhne prestižní domácí event Studio 54 Night, na kterém teče vodka proudem! Prázdniny jsou tu a s nimi i další nabitá sezóna na Disco Bílý Kámen, která nabídne party people celou... zobrazit celou novinku »


Rezidenti Studia 54 Enrico a Subgate o tomto víkendu na open airu Unique House Festival v Mnichově Hradišti!

Chris Davides, Brian, Enrico, Richard Reynolds, Subgate, Manene, Sunbeam, Michele Cavaletto, Markus Delaricca, Jaqullin, Luccia, Lady A, Mejsi a řada dalších dj’s vystoupí již o tomto víkendu na eventu Unique House Festival v Mnichově Hradišti a bude to velké! Další ročník... zobrazit celou novinku »


Již tento pátek se zastaví Mácháč club tour v ostravském klubu Fabric, kde vystoupí Enrico, Michael Burian a řada dalších!

Enrico vyráží tento pátek se svým recordbagem opět na cesty! V rámci Mácháč club tour bude jeho zastávkou ostravský klub Fabric, kde Enrico vystoupí společně s Michaelem Burianem, Martinem Grednerem a Lukasem Burym. Kromě kvalitního hudebního zážitku si mohou... zobrazit celou novinku »


DJ Enrico - Live@Houseland - Litomyšl - 25.5.2014

Houseland - Kart Aréna Festival- DJ Enrico LIVE a vy si poslechněte a stahujte záznam z minulé soboty kde Enrico s panem Chris Sadler a Dj Marty Fish a DJane Jaqullin a Tokátko a ostatními zahráli v Kart Aréně a bylo to PRIMA :-))) Special thanks to John Gold for track Spaced THE... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí během nadcházejícího víkendu v rámci Mácháč club tour v klubu Mlýnice v Jeseníku a v Mostě!

Předposlední červnový víkend bude pro Enrica ve znamení dvou warm upů k festivalu Mácháč 2014, které nesou příznačný název Mácháč club tour. V pátek 20.6. zamíří Enrico do klubu Mlýnice v Jeseníkách, kde se představí společně s charismatickým Chrisem... zobrazit celou novinku »


Video z Enricova vystoupení na Houseland vs Studio 54 v Litomyšli!

Koukněte na skvělou atmosféru během Enricova vystoupení na eventu Houseland vs Studio 54, který proběhl 24.5.2014 v Kart aréně v Litomyšli!   https://www.youtube.com/watch?v=8tpQVhpHBtU&list=UUBa8tguvMegWdD28AhYEGKA&feature=share&index=2 zobrazit celou novinku »


Festia Open Air s Jay Lumenem, Ericem Sneem a rezidenty Studia 54 již tuto sobotu! Čtěte důležité informace!

Festia Open Air již tuto sobotu! Kromě zahraničních hostů se na festivalu představí také rezidenti Studia 54 a samozřejmostí je after po afteru ve Studiu 54, kde to pojede až do pozdních odpoledních hodin druhého dne! Pátý ročník festivalu nabídne opět řadu novinek... zobrazit celou novinku »