Novinky

Enrico vyráží o nadcházejícím víkendu do klubu Luxor v České Lípě a na event Houseland vs Studio 54 do Litomyšle!

Enrico nezahálí ani předposlední květnový týden a po nabitém pondělním warm upu k festivalu Festia, se o víkendu opět vydává na cesty. Jeho páteční zastávkou bude Studio 54 v českolipském klubu Luxor, kde Enrico vystoupí společně s rezidenty Studia 54 Pietrosem a... zobrazit celou novinku »


13. narozeniny Studia 54 již tento pátek 16.5.!Přinášíme vám poslední důležité informace!

18 dj’s, více jak 20 hodin non-stop hudby, strhující narozeninová atmosféra a party, na kterou se jen tak nezapomíná – to jsou 13. narozeniny pražského klubu Studio 54, které proběhnou již tento pátek! Enrico, Tommy Rogers, Loutka, Paco, Subgate, Ronny, Pietros, Billy... zobrazit celou novinku »


Enrico tento týden vystoupí hned na třech zajímavých eventech, kterými je oficiální after po halovce Magnetic ve Studiu 54, warm up k festivalu Mácháč v Kyjově a warm up k Unique House festivalu v Mladé Boleslavi!

Enrico má před sebou opravdu nabitý týden v rámci kterého se představí hned na třech zajímavých eventech po celé ČR. Prvním z nich je oficiální afterparty po halovce Magnetic, která proběhne v jeho domovském klubu Studio 54. Kromě něj se za mixem představí známé duo... zobrazit celou novinku »


Enrico, Roberto Chochola a Mejsi na Mácháč club tour tuto sobotu v pražském Retro music Hall!

Další zastávkou oficiálních warm upů k letošnímu ročníku festivalu Mácháč 2014 bude již tuto sobotu Retro Music Hall, kde se za mixem představí trojice dj’s – Enrico, Roberto Chochola a Mejsi. Léto se nezadržitelně blíží a známý festival Mácháč s ním. Pokud... zobrazit celou novinku »


Enrico již tento pátek na eventu Kooltour Mix v Ústí nad Labem, který je také zároveň oficiálním warm upem k festivalu Mácháč 2014

Již páté pokračování největší taneční párty v Ústeckém kraji - Kooltourmix 5 !!! Přijďte se pobavit a pohoupat v rytmu elektronické hudby, čeká na Vás dvacítka Djs z Pražské ale i Ústecký scény. Nedílnou součástí tohoto KOOLTOUR MIXu je officiální klubová... zobrazit celou novinku »


Páteční Studio 54 Night v Radosti FX s Enricem, Kiflim, Smokem, P-jayem a M. Evilem odhaluje line-up!

Již tento pátek proběhne v pražském klubu Radost FX další díl populární domácí klubovky Studio 54, na kterém se představí stálice Enrico, Kifli, Smoke, P-jay a Mark Evil. Podívejte se na časový line-up a v pátek na viděnou! 22:00 - 00:00 Smoke 00:00 - 01:00 Kifli 01:00 -... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night zamíří tento pátek 11.4. do pražského klubu Radost FX!

Studio 54 míří opět do klubu Radost FX a to je radostná událost :)) Enrico, Kifli, Smoke, P-jay a Mark "king of absinth" Evil roztančí v pátek 11.4. pražský klub Radost FX na rezidentním eventu Studio 54 Night! Putovní párty Studio 54 Night v naší metropoli je tu! 11.4. se... zobrazit celou novinku »


Enrico, Raju a Richie tuto sobotu 29.3. na Studio 54 Night v klubu Kaskáda Solenice!

Tuto sobotu zavítá populární domácí event Studio 54 Night, který reprezentuje aktuální sound stejnojmenného klubu do středočeské Solenice, kde Enrico, Raju a Riche roztančí tamní klub Kaskáda. O tom, že budou moci tamní clubbeři okusit strhující atmosféru, která... zobrazit celou novinku »