Novinky

Enrico se o tomto víkendu představí na Unique House Festivalu v Mladé Boleslavi a na Dolská Opening ve Špindlerově Mlýně s Afrikou Islamem!

O tomto víkendu vyráží Enrico hned na dva parádní eventy, na kterých by jste rozhodně neměli chybět. V pátek se Enrico představí společně se svým kolegou ze Studia 54 – djem Ronnym na Unique House Festival autumn edition do mladoboleslavského klubu Forum, kde se kromě... zobrazit celou novinku »


Enrico na oficiální afterparty po vystoupení Filterheadz ve Studiu 54!

Enrico, Subgate, Richie, Tibiza, Michael J, Miquel, Faith, Pete Walk a další roztančí o nadcházejícím víkendu Studio 54! O nadcházejícím víkendu proběhne v naší metropoli celá řady kvalitních eventů, na které vám doporučujeme vyrazit. Například v pátek můžete... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí tento pátek po boku producentského dua Filterheadz v pražském Yes clubu!

▂ ▃ ▅ █ █ ★ ★ LOONY HOUSE ★ ★ █ █ █ ▅ ▃ ▂ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬ ★ ★NEJVĚTŠÍ SHOW, KTEROU V PRAZE ZAŽIJETE ★ ★ FILTERHEADZ (BE) http://www.youtube.com/ watch?v=89etSg2gRYs... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí tuto sobotu v klubu Galaxy Hrdly v Litoměřicích!

Pokud jste z Litoměřic a jeho okolí, tak vám doporučujeme vyrazit v sobotu do klubu Galaxy Hrdly, kde se představí rezident Studia 54 - Enrico. Kromě něj se můžete těšit na dje Vrtačku, svůdné GoGo dancers a především skvělou atmosféru, která je pro nespoutané mejdany s... zobrazit celou novinku »


Enrico B-day víkend se blíží !

Tento víkend byl náročný o tom žádná.Ale příští bude ještě náročnější...V pátek oslavím narozeniny na Meccaween v klubu Mecca a to bude moooc pěkné a v sobotu na skok do České Lípy zahrát do Luxoru a v pondělí hraju na Free Mondays v Roxy a protože 29/10 jsem se... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night s Enricem, Pietrosem a Kifflim míří tuto sobotu do klubu Stone v Mladé Boleslavi!

Pokud jste z Mladé Boleslavi a nebo jejího okolí, neměli by jste si nechat ujít sobotní Studio 54 Night v klubu Stone, kde se za mixem představí rezidenti Studia 54 Enrico, Pietros a Kiffli. Tato sestava slibuje opravdu rozjetý mejdan až do pozdních ranních hodin! Více... zobrazit celou novinku »


Poslouchejte a stahujte set dje Enrica z La Troya closing party v Amnesii na Ibize!

Na konci září vystoupil dj Enrico v jednom z nejznámějších klubů na Ibize, kterým Amnesia beze sporu je. Byl hostem vyhlášené party La Troya, která se kromě svého domovského klubu pravidelně představuje v různých destinacích po celém světě. Mimo Enrica na party... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí 25.9. v klubu Amnesia Ibiza na La Troya closing party!

Poslední zářijovou středu vyráží Enrico na ostrov Ibiza, kde se představí v klubu Amnesia na La Troya closing party, na níž vystoupí také Les Schmitz, Oliver Schmitz, Caal Smile nebo Oscar Colorado! Po roce se vrací Enrico opět na místo činu a tentokrát to bude na... zobrazit celou novinku »


Dj Enrico potvrzen na closing party v Amnesii na Ibize!

Jsem happy,25.září vystoupím na eventu La Troya closing párty:) Po tom co jsem musel odříct letošní termín v Amnesii který se kryl s datumem festivalu Mácháč jsem dostal pozvání na Closing párty a to je naprostá pecka,openingové a closingové párty na Ibize jsou pověstné a... zobrazit celou novinku »