Novinky

O zahájení podzimní klubové scény se postará DJ ANTOINE v Praze.

Po vydařené letní festivalové sezóně se konečně otevřenou brány luxusního klubu SASAZU v Praze. Hudební fanoušky elektronické muziky čeká 13. 9. 2013 hned na začátek velké sousto. Podruhé v Česku mají možnost slyšet autora hitu,,Welcome To Saint Tropes, Ma Cherie nebo... zobrazit celou novinku »


Víme, kde vystoupí Enrico o nadcházejícím víkendu!

Zajímá vás, kde vystoupí Enrico o nadcházejícím víkendu? My to víme! Pátek 6.9. bude ve znamení kulatých 15. narozenin klubu Mecca, kde se jako headlineři představí Jewelz & Scott Sparks, rezident Studia 54 – Enrico, Meccanicii, Pekos, Mike Morphin a Rodion Nikitin.... zobrazit celou novinku »


Mácháč 2013 - sobota by Kuba "king of the hut" Vrcháč

Sobota Mácháč 2013 a fotky od Kuby, vládce chatičky 172. Fotky super a vypovídají o perfektní kalbě i o sobotní noci tohoto již kultovního a zcela vyprodaného festivalu :))) zobrazit celou novinku »


Chris Sadler a Enrico headlinery pátečního eventu X Sound v Roudnici nad Labem!

Poslední srpnový pátek bude Sportovní hala Pod Lipou hostit party s názvem X Sound, na které se představí jako headlineři Chris Sadler a Enrico, které budou supportovat Mio Tono, Nick Martino, Alesh, Jumper a Tony Blake. Pokud se chcete důstojně rozloučit s prázdninami, tak... zobrazit celou novinku »



Enrico letos hned dvakrát na festivalu Mácháč! V sobotu ráno na afterparty by Studio 54 od 5:00 a v sobotu od půlnoci na mainstage!

Mácháč festival se nezadržitelně blíží a již tento víkend bude patřit česká Ibiza přední zahraniční a domácí djské špičce! V rámci festivalu se dj Enrico představí hned dvakrát. Poprvé ho můžete slyšet ve společném setu na 4 decky se severočeským bardem Bédou... zobrazit celou novinku »


Yellow party Bílý Kámen s Enricem atd. by Kuba "hřebec" Vrcháč

SUN is yellow ! V pátek 16/8/2013 přijelo Studio54 už potřetí toto léto na Bílý Kámen aby přivezlo svůj specifický sound.Kalba to byla opět vydařená a heslo večerů se Studiem "ruce,ruce,ruce nahoru" platilo i pro tento večer.Djové Enrico,Paco,Pietros,Yan Dark,Ronny a Faith... zobrazit celou novinku »


Yellow párty by Studio 54 tento pátek 16.8. na Bílém Kameni!

Enrico, Ronny, Paco, Pietros, Yan Dark a Faith roztančí příští pátek českou Ibizu! Dresscodem večera je žlutá, tudíž si nezapomeňte vzít žluté oblečení a buďte i vy součástí největšího Yellow mejdanu :) Pokud máte příští víkend v plánu vyrazit na Máchovo... zobrazit celou novinku »


LIVE set ze Summer Session-Enrico & Béda aka "Techhousexpress"

 Společný projekt Enrico a Béda aka Techhousexpress to opět rozpumpovali na festivalu Sumerr Session a v rámci hesla Pump up the jam roztancovali celý floor :)) Máme rádi tyto regionální festiválky s rodinnou atmosférou,shodli se po hraní oba dva :))) Příjemný poslech  ... zobrazit celou novinku »