Novinky

Trailer - SÉBASTIEN LÉGER at LOONY HOUSE - Arcade Games | Yes! Club Prague | 5.4.2013

A je to tady! finál videoupoutávka na párty Loony House v klubu YES! se Sebastienem Legerem na 5.4.2013 Vilná štětka Paris a djs Leger,Guetta,Avicii ve filmu Loony House. V hlavní roli DJ Enrico, DJ SUBGATE, Dj Michael J Johny Jonas (Official) kamera střih Šimi Design Studio zčekni... zobrazit celou novinku »


4th SaSaZu Anniversary

DJ Enrico i letos na narozeninách klubu SaSaZu! Už čtyři roky se klubeři z Prahy i návštěvníci z celého světa chodí bavit do SaSaZu. Holešovického klubu, který za dobu své úspěšné existence hostil taková jména světové pop music jako jsou Lily Allen, Billy Idol, Air či... zobrazit celou novinku »


Poslechněte si enricův set Trasmission 2010 trance edition!

Poslechněte si mix dje Enrica, který namíchal ve spojení s warm-upem k halovce Transmission, kde vystoupil po boku projektu W&W, dje Sana a spousty dalších...   " width="221" height="166"> zobrazit celou novinku »



NEW YEAR’S EVE 2012 @ SASAZU The Ballet Edition!

SaSaZoo New Year's Eve last info Enrico se Squintem vás provedou přes půlnoc-line up zde Oficiální after STUDIO54 Silvestr 2012 v Sasazu: Symfonie zážitků! Silvestr v SASAZU bude už tradičně mimořádným zážitkem. Kvůli oslavám příchodu roku 2013 se celé... zobrazit celou novinku »


Nejdelší silvestrovská jízda v naší metropoli. To je Silvestr ve Studiu 54 last info!

17 dj’s, více jak 19 hodin hudby, free cd pro každého příchozího – to je Silvestr ve Studiu 54 za bezkonkurečních 490,- Kč, který startuje již ve 23 hodin! Chcete prožít nejdelší Silvestr v naší metropoli, na kterém se vystřídá 17 dj’s ve speciálních... zobrazit celou novinku »


Enrico na Christmas part L-club Pardubice 2012

Vypečený Džejárův večírek -Džejár a Studio54 opět převezli ježíška a přebili štědrý den kalbou na úrovni.Štědrý den ??? Pche...Nuda !!! Ale Christmaska? Mejdan jak má být.Studio54 děkuje za vánoční mejdan všem co přišli do L-clubu v Pardubicích a řekněme to na... zobrazit celou novinku »