Novinky

Studio 54 míří 8.12. do plzeňského klubu Pantheon se svou nocí Studio 54 Night!

Rezidenti Studia 54 – Enrico a Carl Lope to roztočí 8.12. na Studio 54 Night v klubu Pantheon v Plzni! První prosincový pátek si odbyde svou premiéru úspěšný domácí event Studio 54 Night v plzeňském klubu Pantheon, který je stále více populární mezi tamními clubbery!... zobrazit celou novinku »


Oficiální pre party ke koncertu Sweedish House Mafia 23.11. v Sasazu a následná afterparty ve Studiu 54!

Enrico, Brian, Lafayette, Castor, Slovak a Dail Manene na oficiální pre party ke koncertu Sweedish House Mafia v pátek 23.11. v pražském klubu Sasazu! Ať už se chystáte na koncert švédských mágů Axwella, Sebastiana Ingrossa a Stevea Angella 29.11. do pražské O2 arény nebo... zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night vyráží s Enricem a Bédou 16.11. do klubu Družba v Ústí nad Labem!

Enrico, Béda a Trippball dj’s v pátek 16.11. v ústecké Družbě na Studio 54 Night! Pro prvních 100 návštěvníků exkluzivní cd od dje Enrica zcela zdarma! Po několika měsících se vrací rezidenti pražského afterklubu Studio 54 opět na sever, kde  bude hostit jejich... zobrazit celou novinku »


Euphoria night with N.E.R.V.O at Mecca aftermovie!

Již ve 23:30 naplněný klub tak, že se na party již nikdo nedostal? K neuvěření! Strhující atmosféra až do konce – to byl event Euphoria night s duem Nervo! Jak vlastně začít? Asi stručně a jasně! Velké ale opravdu velké díky všem, kteří dorazili minulý čtvrtek do... zobrazit celou novinku »


Jordy Dazz,Jacob Van Hage,Enrico,Bontrip a Jean Luc 10.11. v SaSaZu !!! Třetí kapitola party Zoom na nás míří super-rychlostí!

Zahraniční host je samozřejmostí, dokonce jsme tentokrát přivolali ne jednu, ale rovnou dvě vycházející hvězdy taneční sféry, aby se s námi podělily o jejich super schopnosti za DJským pultem. Těště se na Jordy Dazz a Jacob van Hage! Holandský DJ a producent JORDY DAZZ... zobrazit celou novinku »


12.10.2012 - Fotoreport Made in Brazil v SaSaZu v sekci galerie!

Minifotoreport ze sobotniho SaSaZu, kde proběhla akce Made in Brazil s dji Rodrigo Ardilhou, Enricem, Bon Finixem, a dalšími. Na party byla ukázka Capoeiry, škola Samby a hudba, která se perfektně hodila na Brazilské téma. zobrazit celou novinku »


13.10.2012 - Studio54 Wonderland a Circus after by Vitek

Fotky z afterparty ve Studiu54 po Wonderlandu a Yes Circusu. Za mixem řádili Enrico vs Béda, Orbith a Subgate vs Finidi.Support jim dělaly dvě roztomilé pandy. Mejdan se povedl,klub byl totálne plný a lidé tančili s rukama a konfetami nad hlavou, koukněte na fotky! zobrazit celou novinku »



Fotoreport z Party Circus v klubu YES by Obludky

Německý producent světového formátu Gregor Tresher se v pátek 12.10. opět ukázal v naší zemi zaslíbené. Tentokrát kývl na pozvání do pražského klubu Yes, kde ho podpořil bezpočet dalších DJ´s a zarytých fanoušků elektornické hudby. Atmosféra byla skvělá a mejdan se... zobrazit celou novinku »