Novinky

Enrico se o víkendu představí po boku legendárního dje Tonky a Olava Basoskiho, na Magnetic afterparty a nebo na Studio 54 Night v Kutné Hoře!

Nadcházející víkend bude pro Enrica ve znamení třech vystoupení. V pátek ho čeká vystoupení na eventu The Legends v pražském Retro Music Hall, kam zavítají zahraniční legendy dj Tonka a Olav Basoski, které bude Enrico supportovat společně s Pavlem Bidlem a Chrisem... zobrazit celou novinku »


Enrico se představí v sobotu na eventu Helvetica v pražském Duplexu se speciálními hosty ze Švýcarska!

Sobotní noc bude v pražském Duplexu patřit eventu Helvetica, na kterém se jako speciální hosté představí švýcarští producenti Pascal Tokar a Carry Luke, které bude Enrico supportovat společně se svým kolegou ze Studia 54 - Faith. Kompletní informace na www.djenrico.cz    zobrazit celou novinku »


Studio 54 Night rozduní již zítra Music club Retro Zaječí!

Zítra zamíří putovní noc klubu Studio 54 na jih Moravy a to do klubu Retro Zaječí. Line-up večera je nabitý a v rámci něj se za mixem vystřídají dvě zásadní postavy, které stojí za pražským Studiem 54 - Tommy Rogers a Enrico. O jejich support se postará jejich stájový... zobrazit celou novinku »


Enrico oslaví své narozeniny ve velkém stylu v rámci dvou halloweenských parties ve Studiu 54, Ústí nad Labem a v pražském Retro Music Hall!

Enrico bude tento víkend slavit své narozeniny a to ve velkém stylu a hned na třech parties! První z nich bude Ústecký Halloween v klubu Havana, kde vystoupí společně s Jaqullin, Dom Quarkem a dalšími. Následně se přesune do svého domovského klubu Studio 54, kde proběhne... zobrazit celou novinku »


Enrico se o víkendu přestaví po boku housové legendy Boba Sinclaira a na 2. narozeninách Vinyl Baru v Praze!

Nadcházející víkend si Enrico splní jeden ze svých snů. Vystoupí po boku housové legendy Boba Sinclaira, který má na svém kontě řadu hitů, mezi které patří například Love Generation nebo Hold On, a to v sobotu v pražském klubu Duplex! Pátek pak bude ve znamení oslav 2.... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí v sobotu v domovském klubu Studio 54 na speciální vinyl afterparty a následně v klubu Brooklyn na Studio 54 night!

Enrico o víkendu roztočí ve svém domovském klubu Studio 54 asfaltové placky a to na dalším pokračování vinyl afterparty v sobotu ráno, na které zazní kultovní hitovky tohoto klubu. Kromě něj se můžete těšit na Michaela J, Smokea, Faitha a Peeta Sanderse. V sobotu... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z Denoche-Hradec Králové-Mácháč After Show

V pátek jsme zavítali do hradeckého Denoche Music Hall s Mácháč After Show a párty to byla super. Koukni na fotoreport od Matěj Škraňky. Hráli: Ergee, Snbm aka Sunbeam, Enrico a Michele Cavalletto. Děkujeme  zobrazit celou novinku »


Fotoreport ze Studio 54 Night - Mlékojedy

Poslední prázninový opátek jsme měli Studio 54 Night - Beach Park Mlékojedy ! Koukni na fotoreport z této plážové destinace a i když celý pátek pršelo a hromy a blesky byly proti nám, i tak jsme solidně zakalili a na úrovni jsme se rozloučili s prázdninami. Důkaz je pozdní... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z MCT After Show - Retro Zaječí

Samá dámská jízda a rozlučky se svobodou   Klasika v Retro music club Zaječí .-) Hrál Enrico a s ním princ krasomil Leemac a miláček davů a znalec smrkových letokruhů TiGi. Koukni fotoreport z před před poslední Mácháč Club Tour a buď fajn  zobrazit celou novinku »