Novinky

Fotoreport z Mácháč Club Tour - City Lounge Český Krumlov

Mácháč Festival zavítal v pátek 19.5.2019 na další zastávku své klubové tour do Českého Krumlova do City Lounge a byl to povedený večer ve všech směrech. Hráli Enrico, Angry Beats, Roberto Chochola a Svan Lay. Fotil Bubbo.  zobrazit celou novinku »


Enrico o velikonočním víkendu zavítá do Českého Krumlova a Karlových Varů!

Během velikonočního víkendu zavítá Enrico v rámci Mácháč club tour do dvou českých měst. V pátek se představí v krumlovském klubu City Lounge, kde vystoupí společně s Angry Beats, Robertem Chocholou a Svan Layem. Sobotní Mácháč club tour bude hostit karlovarský klub... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z MCT 2019 Kulturní dům - Ústí nad Labem

Mácháč Club Tour zavítala v pátek 12.4.2019 do Ústeckého kulturního domu na svou tradiční zastávku. Vyprodáno a plno bylo jako každý rok a a atmosféra klasicky za jedna s hvězdičkou. Vystoupili EKG, Enrico, Brian, SNBM, Denis Weisz, Dom Quark, Beda, Dan Haward, Jimmy, Raju,... zobrazit celou novinku »


Fotoreport z Mácháč Club Tour 2019 - Soul Jihlava

V pátek 5.4 jsme přijeli do Soul Jihlava ve složení Angry Beats, Enrico, Siggi, Cubix a Olixx a párty byla parádní. Mácháč Club Tour 2019 se rozjíždí a ty můžeš být příště u toho :-) Koukni na fotoreport od Martin Kubrycht a těš se na další víkend . zobrazit celou novinku »


Enrico se představí během nadcházejícího víkendu na dvou zastávkách Mácháč club tour a na Studio 54 Night v Bělé pod Bezdězem!

Enrico má před sebou nabitý víkend. V pátek zavítá do jihlavského Soul Music clubu v rámci Mácháč club tour, kde kromě něj vystoupí také Angry Beats, Siggi, Olixx a Cubix. V sobotu ráno vystoupí na další zastávce Mácháč club tour a to ve Studiu 54 s hvězdnou sestavou... zobrazit celou novinku »


Mácháč club tour zamíří zítra do klubu Horní Bříza!

Zítra zavítá Mácháč club tour do prostor klubu Horní Bříza a slibuje našlapaný line-up v čele s Ritou, Enricem, Tokátkem, Melvinem Coxxem, Jimmym a řadou dalších! Více info na www.facebook.com/klubhb zobrazit celou novinku »


Enrico večer vystoupí na Džejárově oslavě 20-ti let na techno scéně v pardubickém L-klubu

20 let na techno scéně je pěkná doba a je třeba to řádně oslavit! Dnes večer proběhne velkolepá oslava dvou desetiletí dje a promotéra Džejára ne techno scéně, kam zavítá i Enrico. Na dvou stagích se můžete těšit na Garyho Becka, Adriana Houra, Tokyho, Bosse, Luccu,... zobrazit celou novinku »


House of Madness s irským Marcusem O'Laoire zítra v holešovické hale 36 Underground!

V rámci oslav svatého Patrika zítra proběhne v holešovické hale 36 underground event House of Madness, na kterém se představím irský umělec Marcus O'Laoire, kterého bude supportovat Enrico, Michael C, Melvin Coxx, SNBM a řada dalších! Pokud si chcete užít oslavy svatého... zobrazit celou novinku »


Studio 54 night dnes zamíří do klubu Laguna v Náchodě!

 Putovní noc pražského klubu Studio 54 dnes rozduní náchodský klub Laguna. Za mixem se představí jeho rezidenti Enrico a Richie, kteří vás budou bavit celou noc a těšit se můžete na charakteristický sound Studia 54. Pro prvních 100 příchozích je připraveno mixované cd... zobrazit celou novinku »