Novinky

DJ Enrico live from Mácháč festival 2011

Shlédněte sestřih z živého vystoupení dje Enrica na festivalu Mácháč 2011, kde Enrico vystoupil na hlavním pódiu: http://www.youtube.com/watch?v=l-DjpBpVZVY zobrazit celou novinku »


Enrico zamíří 28.10. do MC Posilovna v Mnichově Hradišti!

Rezidenti Studia 54 Enrico, Faith, Eagle a Raju vystoupí 28.10. klubu MC Posilovna. Rezidenti pražského afterklubu Studio 54 se poslední říjnový pátek 28.10. představí clubberům ve známém klubu MC Posilovna v Mnichově Hradišti a věřte, že to bude stát rozhodně za to!... zobrazit celou novinku »



Video z vystoupení dje Enrica na liberecké Street party, která proběhla 1.7. na libereckém Výstavišti!

Koukněte se na záznam z liberecké Street party, na které vystoupil jako headliner dj Enrico. Mimo něj se na tomto eventu představil Eagle, Yan Dark a Faith. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZUmHXYfMLNw zobrazit celou novinku »


After trailer z Mácháče 2011 od Šimiho

After trailer z Mácháče 2011 od Šimiho najdete v sekci video ! Můžete si ho také stáhnout . zobrazit celou novinku »


Dj Enrico vystoupí 16.9. v klubu Soho Amsterdam!

Enrico vystoupí společně se svým kolegou Ronnym  tento pátek 16.9. v amsterdamském klubu Soho. Bezprostředně po vystoupení v klubu Amnesia Ibiza 14.9. se Enrico vydává do holandského klubu Soho, kde se představí společně s Ronnym na narozeninové party promotéra akce.... zobrazit celou novinku »


Enrico vystoupí 14.9. opět v klubu Amnesia na Ibize!

Dj Enrico bude 14.9. hostem party Espuma v Amnesii. Po měsíci a čtyřech dnech se domácí dj Enrico vrací na místo činu do Amnesie na Ibize! Při své poslední návštěvě vystoupil jako jediný ze zahraničních umělců na party La Troya pro tento rok a příští středu se... zobrazit celou novinku »


La Troya (Amnesia - Ibiza)

DJ Enrico vystoupil ve středu 10. srpna opět v Amnesii na Ibize na párty s názvem La Troya a s podtitulem Brasil! Pozvání pro něho bylo velkou ctí, jelikož byl pro letošní sezónu jediným zahraničním hostem, který si na této noci mohl zahrát a také čas jeho vystoupení (1:30... zobrazit celou novinku »


Studio 54 zve na první Studio 54 Night v nové sezóně v pátek 2.9. v Mecce!

Enrico, Ronny, Peet a Raffael de la Rue na úvodní Studio 54 v nové sezóně. Našlapaný večer tou nejlepší hudbou v podání čtyř rezidnetů Studia 54, mixované cd od djů Enrica a Ronnyho pro každého příchozího a především skvělá atmosféra po celý večer - to je... zobrazit celou novinku »