Novinky

Enrico vystoupil ve vietnamském Saigonu v klubu Chill Sky Bar!

V rámci své minitour po Asii vystoupil Enrico v Saigonském klubu Chill Sky Bar ve Vietnamu.  Enrico si v rámci svých cest po Asii nezapomněl přibalit svůj recordbag a má naplánovaných hned několik zastávek, kde představí svůj sound. Tou první z nich bylo vystoupení v... zobrazit celou novinku »



Fotoreport z New Year's Eve 2012 Prague Průmyslový Palác by Vítek

Fotoreport z New Year's Eve 2012 Prague Průmyslový Palác by Vítek zobrazit celou novinku »


Studio 54 Christmas party foto by Vítek v sekci galerie

Studio 54 Christmas party foto by Vítek v sekci galerie zobrazit celou novinku »


David Guetta afterparty Favál Brno foto by Kuba fotoreport v sekci galerie

David Guetta afterparty Favál Brno foto by Kuba fotoreport v sekci galerie zobrazit celou novinku »


Enrico & Béda na Christmas party ve společném setu na 4 decky!

Enrico a Béda se na letošní Christmas party představí v exkluzivním setu na 4 decky. Vánoce a s nimi i očekávaná pardubická Christmas party se blíží. Kromě hlavního pódia se mohou všichni návštěvníci těšit na druhou stage v režii pražského Studia 54, kde se... zobrazit celou novinku »


Legendární Christmas party 25.12.2011

Je to neuvěřitelné, ale legendární Christmas party letos proběhne už podvanácté! 25. prosince se na tradičním místě na Výstavišti ABC v Pardubicích můžete těšit na dva taneční floory, bary za skvělé ceny, ochutnávky alko i naealko nápojů a jedinečnou atmosféru,... zobrazit celou novinku »


Enrico a Ronny v sobotu 17.12. na Studio54 Night ve Starých Lázních Kolín!

Enrico & Ronny na rezidentní noci afterklubu Studio 54 v sobotu 17.12. ve Starých Lázních. V sobotu 17.12. zavítají do známého kolínského klubu Staré Lázně dva rezidenti pražského afterklubu Studio 54 - Enrico & Ronny, kteří všem návštěvníkům představí svěží... zobrazit celou novinku »


D.Guetta official after 300m od haly za 100,-Kč - last info + free cd!

Přinášíme vám last info a časový line-up k sobotní after po D.Guettovi v brněnském Faválu! Tento pátek proběhne na brněnském výstavišti dlouhoočekávaná halovka v čele s vyhlášeným světovým producentem Davidem Guettou, který má díky své jedinečné tvorbě na... zobrazit celou novinku »